Industrienyheter

Hva er tilkoblingsmetodene for bolter og muttere

2022-01-22
Bolter og muttere er et par gode partnere, og de kan strammes når de skrus sammen. Det spiller en svært viktig rolle i konstruksjonen av aluminiumsprofilramme, som ikke bare kan fullføre forbindelsen mellom profiler og profiler, men også fullføre forbindelsen mellom profiler og tilbehør. Så hva slags tilkoblingsmetoder er det for bolter og muttere? La oss nå lære dette sammen.
1. Skjult tilkobling.
Skjult tilkobling brukes hovedsakelig inne i profilen, som spiller rollen som skjul og skjønnhet. Boltene med kuppelhodet og hylsterhodets bolter brukes hovedsakelig. Før du kobler til, er det nødvendig å slå og banke den forhåndsbestemte posisjonen til profilen, og deretter stramme den direkte med bolter.
2. Innebygd tilkobling.
Den innebygde koblingen er hovedsakelig å sette bolten og mutteren inn i profilsporet, og deretter utføre tilkoblings- og tiltrekkingsarbeidet. Vanlig brukte bolter og muttere for innebygde koblinger er: T-bolter, T-muttere, glidemuttere, elastiske muttere og splittermuttere. Den kan automatisk plasseres og låses i installasjonsprosjektet, og installasjonsprosessen er enkel og praktisk.
3. Ekstern tilkobling.

I tillegg til den skjulte koblingen og den innebygde koblingen nevnt ovenfor, er det også installert bolter og muttere utenfor profilene eller tilbehøret, det vil si at utseendet til boltene og mutrene kan sees tydelig fra utseendet. De vanligste boltene og mutrene inkluderer flensmuttere. Firkantede muttere, flate maskinbolter, sylinderhodebolter, etc. I forbindelse med tilkoblingen kan strammeeffekten realiseres fra utsiden ved å bruke en skiftenøkkel, som er enkel og praktisk, men utseendet er ikke vakkert.