Industrienyheter

Hva er tilkoblingsmetodene for bolter og muttere?

2023-02-09
Bolten og mutteren er et godt par partnere. De kan strammes sammen. Det spiller en svært viktig rolle i konstruksjonen av aluminiumsprofilramme, som ikke bare kan fullføre forbindelsen mellom profiler og profiler, men også fullføre forbindelsen mellom profiler og tilbehør. Hva er tilkoblingsmetodene for bolter og muttere? La oss ta en titt.

1. Skjult tilkobling.

Den skjulte forbindelsen brukes hovedsakelig inne i profilen for å spille rollen som skjult og skjønnhet. Halvrunde hodebolter og sekskantbolter brukes hovedsakelig. Før tilkobling er det nødvendig å slå og banke den forhåndsbestemte posisjonen til profilen, og deretter stramme den direkte med bolter.

2. Innebygd tilkobling.

Innebygd tilkobling er hovedsakelig å sette bolten og mutteren inn i profilsporet, og deretter stramme tilkoblingen. De ofte brukte boltene og mutrene for innebygd tilkobling inkluderer T-type bolt, T-type mutter, glidemutter, elastisk mutter og fjærmutter. Den kan automatisk posisjonere og låse under installasjonen, og installasjonsprosessen er enkel og praktisk.

3. Ekstern tilkobling.

I tillegg til den skjulte koblingen og den innebygde koblingen nevnt ovenfor, er det også installert bolter og muttere utenfor profilen eller tilbehøret, det vil si at utseendet til bolter og muttere tydelig kan sees fra utseendet. De vanligste boltene og mutrene inkluderer flensmuttere, firkantmuttere, flate maskinbolter, runde bolter osv. Under tilkoblingsprosessen kan skiftenøkkelen brukes til å realisere festefunksjonen fra utsiden, som er enkel og praktisk, men utseende er ikke vakkert.

Ovenstående er det vi snakker om. Hvis du ikke forstår noe, vennligst legg igjen en melding.