Industrienyheter

Seks måter å fikse nøtter på, hvor mange kjenner du

2022-03-10
Hvordan stramme en liten mutter har alltid vært et vedvarende tema innen mekanisk design. I dag skal vi snakke om den mest grunnleggende metoden for å fikse muttere på jobben.
Skive refererer til delen mellom den tilkoblede delen og mutteren. Det er vanligvis en flat metallring, som brukes til å beskytte overflaten til det tilkoblede stykket fra å bli riper av mutteren, og for å spre trykket fra mutteren på det tilkoblede stykket.
Fjærskiver er mye brukt i de bærende og ikke-bærende konstruksjonene til generelle mekaniske produkter. De er preget av lave kostnader og enkel installasjon. De er egnet for deler med hyppig montering og demontering. Men anti-løsningsevnen til fjærskiven er svært lav!
Den generelle mutteren vil løsne seg på grunn av vibrasjoner og andre årsaker under bruk, for eksempel vibrasjoner. For å forhindre dette fenomenet ble den selvlåsende mutteren oppfunnet. Hovedfunksjonene til selvlåsende muttere er anti-løs og anti-vibrasjon.
For spesielle anledninger. Arbeidsprinsippet er generelt selvlåsende ved friksjon. Typene selvlåsende muttere klassifisert etter funksjon inkluderer de med nylonringer, de med nakkelukking og de med metall-anti-løsningsanordninger. De er alle effektive låsemuttere av dreiemomenttype.
På grunn av deres natur er selvlåsende muttere vanskelige å skru.
Påfør mutter-anti-løsningsvæsken på den strammede delen av bolten, og skru deretter på mutteren for å oppnå effekten av anti-løsning.
Det er også en god metode for å stramme til og forhindre at den løsner ved å samarbeide med en venstre mutter og en høyre mutter.

I maskineri brukes stifter hovedsakelig for monteringsposisjonering, og kan også brukes som overbelastningsskjærforbindelser i koblings- og avspenningsnivåsikringer. Pinnetypene er: sylindriske pinner, koniske pinner, hullpinner, splinter og sikkerhetsnåler.